طرز تهیه و رسپی نوشیدنی اکستانگو

آموزش تهیه نوشیدنی اکستانگو ، خوشمزه و مقوی اعصاب

نوشیدنی اکستانگو یک نوشیدنی خاص با طعمی ویژه است. این نوشیدنی با توجه به گل گاو زبان و بهار نارنجی که دارد مقوی اعصاب می باشد.

در این نوشته طرز تهیه این نوشیدنی را برای شما آورده ایم:

 

طرز تهیه و رسپی نوشیدنی اکستانگو

طرز تهیه و رسپی نوشیدنی اکستانگو

رسپی نوشیدنی اکستانگو / طرز تهبه:

برای درست کردن نوشیدنی اکستانگو طبق روش زیر عمل کنید:

 

دمنوش مخلوط گل گاو زبان نیوشا : ۲ عدد
ماست خامه ای : ۳ قاشق غذاخوری 
عسل : ۴ قاشق غذاخوری 
پودر لیمو عمانی : ۱/۲ قاشق چایخوری 
بهار نارنج : ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه نوشیدنی اکستانگو  :

ابتدا چای کیسه ای گل گاو زبان را با یک لیوان آبجوش دم می کنیم 

کمی به آن گرد لیمو عمانی و بهار نارنج اضافه می کنیم ، اگر گرد لیمو عمانی نبود از آب لیمو تازه نیز می شود استفاده کرد .

عسل را به آن اضافه می کنیم تا شیرینی لازم را بدست آورد و سپس دم نوش را در یخچال می گذاریم تا سرد شود، مخلوط را صاف کرده و به آن ماست خامه ای اضافه و نوش جان می کنیم

طرز تهیه نوشیدنی های کافی شاپ با محصولات نیوشا

در این وبسایت رسپی نوشیدنی های خوشمزه کافی شاپ با استفاده از چای و دمنوش های نیوشا آموزش داده می شود.

باریستاهای گرامی و کافه داران عزیز می توانند علاوه بر آموزش این رسپی ها و آموزش تهیه بار سرد کافی شاپ و همچنین انواع نوشیدنی های گرم مخصوص کافی شاپ ، محصولات نیوشا مورد نیاز خود را با تخفیف ویژه از این وبسایت تهیه نمایند.

 

 

از دست ندهید:
نوشیدنی ماسپیتو ، معجونی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر

 

نحوه تهیه محصولات نیوشا برای کافی شاپ ها، سفره خانه ها و رستوران ها

بدین منظور کافیست ابتدا سری به این صفحه از وبسایت ما بزنید و از تخفیفات و خدمات ویژه ی ما برای باریستاها، کافی شاپ ها، هتل ها، سفره خانه ها، رستوران ها، چایخانه ها و بطور کلی هر کجا که مصرف کننده عمده محصولات نیوشا باشد سر بزنید.

 

همچنین می توانید برای ورود به صفحه مخصوص مصرف کنندگان عمده روی دکمه زیر کلیک کنید:

 

 

پس از مشاهده شرایط می توانید سفارش خود را از قسمت فروشگاه سایت انتخاب نموده و پس از تهیه صورت سفارش خود با ما تماس بگیرید.

 

شماره تلفن جهت تماس و یا ارسال پیام در واتساپ یا تلگرام : ( ۰۹۱۷۵۰۰۶۲۹۲ و ۰۹۳۰۰۰۹۱۳۴۰ )

.

.

.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *