رسپی نوشیدنی گریپتی

طرز تهیه نوشیدنی گریپتی ، خوشمزه و مقوی

نوشیدنی گریپتی (greep-tea) حاوی چای طعم دار و انگور و هلو و عسل است. این نوشیدنی را به همه آنانکه طعم های ویژه و خاص می پسندند پیشنهاد می دهیم.

در این نوشته از وبسایت تی ۲۴ با نحوه تهیه این نوشیدنی خاص همراه شما هستیم.

 

 

6463f1d566e7b67615c32723f9d7e1e9 - طرز تهیه نوشیدنی گریپتی ، خوشمزه و مقوی

رسپی نوشیدنی گریپتی

 

 

رسپی نوشیدنی گریپتی / مواد لازم:

چای سبز و سیب ترش کیسه ای نیوشا : ۱ عدد

چای سبز و لیمو کیسه ای نیوشا: ۱ عدد

چای سیاه و هل کیسه ای نیوشا: ۱ عدد

آب انگور: یک سوم فنجان

آب هلو:یک سوم فنجان

عسل : به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه نوشیدنی گریپتی :

چای سیب ترش ، لیمو و هل را در آب جوش قرار داده تا به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد .

پس از خنک  شدن با مقداری عسل و آب انگور و آب هلو ترکیب کرده و نوش جان می کنید.

 

 

 

طرز تهیه نوشیدنی های کافی شاپ با محصولات نیوشا

در این وبسایت رسپی نوشیدنی های خوشمزه کافی شاپ با استفاده از چای و دمنوش های نیوشا آموزش داده می شود.

باریستاهای گرامی و کافه داران عزیز می توانند علاوه بر آموزش این رسپی ها و آموزش تهیه بار سرد کافی شاپ و همچنین انواع نوشیدنی های گرم مخصوص کافی شاپ ، محصولات نیوشا مورد نیاز خود را با تخفیف ویژه از این وبسایت تهیه نمایند.

 

 

از دست ندهید:
نوشیدنی آیس بری (ice berry) ، رویای سرد و خوشمزه تو

 

نحوه تهیه محصولات نیوشا برای کافی شاپ ها، سفره خانه ها و رستوران ها

بدین منظور کافیست ابتدا سری به این صفحه از وبسایت ما بزنید و از تخفیفات و خدمات ویژه ی ما برای باریستاها، کافی شاپ ها، هتل ها، سفره خانه ها، رستوران ها، چایخانه ها و بطور کلی هر کجا که مصرف کننده عمده محصولات نیوشا باشد سر بزنید.

 

همچنین می توانید برای ورود به صفحه مخصوص مصرف کنندگان عمده روی دکمه زیر کلیک کنید:

 

 

پس از مشاهده شرایط می توانید سفارش خود را از قسمت فروشگاه سایت انتخاب نموده و پس از تهیه صورت سفارش خود با ما تماس بگیرید.

 

شماره تلفن جهت تماس و یا ارسال پیام در واتساپ یا تلگرام : ( ۰۹۱۷۵۰۰۶۲۹۲ و ۰۹۳۰۰۰۹۱۳۴۰ )

.

.

.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *