آموزش ساخت نوشیدنی پامیلا


پامیلا

پامیلا

مواد لازم:

چای سیاه و وانیل کیسه ای نیوشا: ۱ عدد

چای سیاه و آلبالو کیسه ای نیوشا: ۱ عدد

آب انار :۳۰۰ میلی لیتر

عسل : ۵ گرم

ماست : ۲۰ گرم

بستنی: ۲۰ گرم

دانه های انار : ۱۵ گرم

طرز تهیه:

چای وانیل و آلبالو را داخل آب جوش قرار داده تا به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. بعد از خنک شدن آب انار را اضافه کنید و بعد ماست و عسل را اضافه و با هم مخلوط کنید. سپس در داخل ظرف مورد دلخواه خود ریخته و چند قاشق بستنی و در آخر مقداری دانه های انار اضافه کنید.

آموزش ساخت نوشیدنی پامیلا
به این پست امتیاز دهید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

مایل به شرکت در بحث هستید؟
در صورت تمایل مشارکت کنید!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *