قدیمی ترین وبسایت معتبر فروش دمنوش نیوشا از سال 1397 | صد هزارتومان اعتبار برای خرید بالای یک میلیون | ارسال رایگان برای سفارشات بالای 500 هزار تومان

چرا این همه به نوشیدن چای سبز توصیه می شود؟

چای سبز فله ای نیوشا

چرا این همه به نوشیدن چای سبز توصیه می شود؟

سالیان سال است که چای سبز به خاطر فواید بی‌ نظیرش برای سلامتی انسان ‌ها بیش از پیش شناخته‌‌ شده است. چای سبز علاوه بر اینکه یک آنتی‌اکسیدان قوی و خوب است. حاوی میزان زیادی از مواد مغذی است. که به اعتقاد افراد زیادی به تسکین، درمان، و پیشگیری از بیماری ‌های زیادی کمک می‌کند. بسیاری از متخصصان معتقد هستند که اکثر فواید این نوشیدنی دارویی ریشه در ماده‌ ا‌ی به اسم کاتچین دارد. خاصیت آنتی‌اکسیدانی چای سبز برگرفته از همین ماده است. حتی توصیه می‌گردد، که صبح ‌ها به جای نوشیدن قهوه یا چای معمولی، چای سبز بنوشید.

اگر تمایل دارید بدانید چه چیزی موجب شده است این نوشیدنی این قدر مشهور و توصیه شده باشد، دلایلی را که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم، مطالعه نمایید.

۱. سرشار از آنتی‌اکسیدان

بر خلاف نوشیدنی ‌های طبیعی و گیاهی دیگر ، اکثر مواد مغذی موجود در برگ چای سبز. در روند دم کردن چای، به این نوشیدنی منتقل می‌گردد. دلیل اصلی این ‌که چرا چای سبز فواید زیاد و بخصوصی برای سلامتی انسان ها دارد. این است که این نوشیدنی حاوی مواد متعدد آنتی‌ اکسیدانی است. چای سبز علاوه بر داشتن کاتچین، دارای پلی‌فنل و فلاونوئید نیز است. که آنها نیز آنتی‌اکسیدان هستند.

اصولا آنتی‌اکسیدان‌ها موادی هستند که مقدار تشکیل رادیکال‌ های آزاد را کاهش می‌دهند. و آسیب‌ های ملکلولی که رادیکال ‌های آزاد ایجاد کرده‌اند، را خنثی می‌کنند. به عبارت دیگر، رادیکال‌ های آزاد موجب ایجاد مجموعه ‌ای از آسیب‌های سلولی در بدن می‌شوند. و می‌توانند به بافت‌ ها آسیب بزنند. و به پیری زودرس پوست و بیماری‌های متعددی مثل سرطان، بیماری قلبی و عروقی، کلسترول بالا، مشکلات بینایی و … بیانجامند. از طرف دیگر آنتی‌اکسیدان‌ ها مسئول کنترل این رادیکال‌ های آزاد هستند. رادیکال‌های آزاد تقریبا از هر جایی در محیط خارج از به وجود می‌آید مانند سیگار، اشعه‌ فرابنفش و …

۲. مبارزه با حساسیت‌ها

چای سبز به دلیل مواد مغذی متعدد موجود در آن، به عنوان یک داروی ضد حساسیت تاثیر گذار شناخته می‌شود. برخی اعتقاد دارند، ترکیب خاصی در چای سبز که به اپی‌گالوکاتچین گالات معروف است، بیش‌ترین اثر را در مبارزه با حساسیت دارد. هم‌چنین پلی‌فنل موجود در چای از طریق مسدود کردن گیرنده‌ های اصلی مهم در واکنش‌های حساسیتی به اسم گیرنده‌ های پادتن ای  واکنش ضد حساسیتی پر قدرتی را از خود نشان می‌دهد. به علاوه، فلاونول‌ های طبیعی در چای سبز که به کوارسیتین معروف هستند، واکنش ‌های هیستامین را تسکین میبخشند و از این روش حساسیت‌ها را تحت کنترل در می‌آورند. در نتیجه در فصل ‌هایی که حساسیت‌تان در اوج خود است، همیشه مقداری چای سبز میل کنید.

۳. افزایش سوخت‌وساز

شاید یکی از بزرگ‌ ترین اشتباهاتی که تعداد زیادی از آدم ‌ها در زمینه‌ی کاهش وزن میکنند، این باشد که آنها به شکلی ناآگاهانه زمانی که باید کاری کنند. که سرعت سوخت ‌و ساز بدنشان بالا برود، خوردن را محدود یا به کاملا متوقف می‌کنند. چای سبز به خوبی به کمک آن ‌هایی می‌آید که می‌خواهند وزنشان را کم کنند. چرا که این نوشیدنی با افزایش میزان تبدیل خوراکی‌ها به کالری و بیشتر شدن سطح اکسیداسیون چربی، سوخت ‌و ساز بدن را بالا میبرد. این خاصیت چای سبز به خاطر پلی فنل موجود در آن میباشد.

۴. افزایش هوش

چای سبز، دقیقا مثل قهوه حاوی کافئین است. کافئین محرک معروفی است که می‌تواند به صورت قابل توجهی میزان تمرکز و دقت را بهبود ببخشد. کافئین این کار را از روش انسداد انتقال ‌دهنده‌ های عصبی بازدارنده معروف به آدنوزین انجام می ‌دهد. هم‌چنین، به همین علت است که پس از صرف قهوه احساس می‌کنید انرژی‌تان بالاتر رفته است. با این وجود، چای برخلاف قهوه، تاثیرات منفی و مضر عصبی ندارد. درحقیقت چای سبز می‌تواند خلق ‌و خو، هوشیاری و حافظه و به طور کلی، کارکرد مغز را بهبود بخشد. بنابراین، چای سبز همراه مناسبی در هنگام مطالعه و منبع انرژی در صبح هنگام است. توصیه میشود سعی کنید به طور کامل چای سبز را جایگزین قهوه کنید.

۵. پیشگیری از دیابت نوع۲

ابتلا به دیابت نوع دو از جمله نگرانی ‌های رایج در آدم‌های بالا چهل سال است. دیابت به دلیل توانایی نداشتن بدن در کاهش میزان افزایش یافته‌ی قند خون ایجاد می‌شود. و این عدم توانایی به وجود آمده از تولید نا متناسب انسولین یا مقاومت به انسولین است. می‌توانید با نوشیدن چای سبز از ابتلا به دیابت پیشگیری یا آن را کنترل نمایید. چای سبز میزان گلوکز خون را تنظیم می‌کند. گلوکز خون به ویژه پس از مصرف غذا به شکل ناگهانی بالا میرود. چای سبز می‌تواند سرعت این بالا رفتن را کاهش دهد. و به این شکل از افزایش شدید انسولین جلوگیری کند. هم‌چنین چای سبز می‌تواند حساسیت به انسولین را بهبود بدهد. تحقیقات نشان می‌دهند کسانی که چای سبز می‌نوشند ۴۲ درصد کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع دو قرار دارند.

همه محتویات پزشکی و سلامت در این سایت فقط بر مبنای ارائه‌ی اطلاعات است. و نباید هرگز به عنوان برنامه‌ تشخیصی یا درمانی خاص جهت هرگونه موقعیت فردی تلقی شود. استفاده از این سایت و اطلاعات موجود در آن به مشابه رابطه‌ پزشک و بیمار نخواهد بود. همیشه در هنگام بروز هرگونه پرسش یا مشکلی در زمینه‌ سلامت شخصی خود یا دیگران حتما با پزشک متخصص مشورت نمایید.

چای سبز فله ای نیوشا

چای سبز فله ای نیوشا، در بسته بندی ۳۵۰ گرمی

دسته‌بندی خواص گیاهان
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 3 =

روبیکا
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.